Goochelaar Dries

voor een unieke beleving ..

Op zondagmiddag 3 maart en dinsdagmiddag 5 maart

De interactieve goochelvoorstelling die geheel gericht is op de belevingswereld van kinderen. Met de nadruk op interactief; de kinderen doen actief mee met de trucs. Kinderen leven in een wereld van volwassenen en hebben vaak het gevoel van “ik kan niet”. Volwassenen weten dingen die ze niet weten. Volwassenen kunnen dingen die ze niet kunnen. Tijdens het goocheloptreden weten de kinderen dingen die ik als volwassene niet weet.  Een aantal trucs mislukken tijdens de goochelvoorstelling. Met behulp van de kinderen gaan die trucs goed. Op deze manier krijgen de kinderen een gevoel van “ik kan”.

Kinderen willen niet alleen passief naar de trucs kijken maar willen actief meedoen en betrokken worden. Daarom zit de goochelvoorstelling vol met interactie, humor en onverwachte momenten. De trucs doe ik voor en samen met de kinderen. Kinderen mogen assisteren bij de goochelact en worden bij de trucs betrokken.

Dus trek je carnavalskleding aan en kom met je kinderen naar JJ-Carnaval in het JJC Elzenburg om te genieten van deze door het publiek lopende leuke goochelaar.