Programma 2017

Hieronder het programma van 2017:

Onder de poster vind je de uitleg van de optredende acts.
Mag je nog niet naar de grote zaal? Klik snel hier!

Goede start zaterdagmiddag 25 februari bij de JJ !
FEEST/COVER-BAND “TRIBUTE”

Tribute is een Nijmeegse band die in 2014 is ontstaan door ex leden van Broadway, Alfa showband, Noach, en de Nederlandse formatie Groot Hart.

Onder het motto maakt niet uit wat voor feest maar feest in de tent moet er zijn, hebben we, net als vorig jaar, weer gekozen voor de band Tribute. Deze band had vorig zoveel interactie met het publiek dat we niet anders konden om deze band opnieuw te boeken. Ze hebben ons beloofd om wat extra feestnummers op hun repertoire te zetten speciaal voor deze middag!

Dus mis dit niet en kom na de intocht van de prins meteen naar Elzenburg.
De zaal is open om 14.00 uur en de band begint om 15.30 uur tot 20.00 uur.

Gegarandeerd feest bij de J.J. zaterdagavond 25 februari met:

De beats van Dansado en de vocale onzinsteuning van de Feestneger sluiten geruisloos op elkaar aan en garanderen 100% feest. Met je blote billen van de glijbaan tot aan hakketakken boemboemstijl staan deze Brabantse gabbers voor diversiteit!

In 2016 tikte maar liefst 240 shows aan met o.a. optredens op Wish Outdoor, Solar Weekend, Festyland maar ook in het buitenland scoorde ze hoge ogen.

Dus mis het niet!

Zondagmiddag 26 februari bij de J.J.
goochelvoorstelling van goochelaar “Dries”.

Vorig jaar liep hij nog door de zaal maar nu geeft hij een heuse voorstelling op het podium en misschien naderhand nog even in de zaal!

De interactieve goochelvoorstelling die geheel gericht is op de belevingswereld van kinderen. Met de nadruk op interactief; de kinderen doen actief mee met de trucs. Kinderen leven in een wereld van volwassenen en hebben vaak het gevoel van “ik kan niet”. Volwassenen weten dingen die ze niet weten. Volwassenen kunnen dingen die ze niet kunnen. Tijdens het goocheloptreden weten de kinderen dingen die ik als volwassene niet weet.  Een aantal trucs mislukken tijdens de goochelvoorstelling. Met behulp van de kinderen gaan die trucs goed. Op deze manier krijgen de kinderen een gevoel van “ik kan”.

Kinderen willen niet alleen passief naar de trucs kijken maar willen actief meedoen en betrokken worden. Daarom zit de goochelvoorstelling vol met interactie, humor en onverwachte momenten. De trucs doe ik voor en samen met de kinderen. Kinderen mogen assisteren bij de goochelact en worden bij de trucs betrokken.

Dus trek je carnavalskleding aan en kom met je kinderen naar Elzenburg om te genieten van deze leuke show.

Zondagavond 28 februari terug van weggeweest bij de J.J.

EEN SPETTERENDE FEESTAVOND 
Al jarenlang staat de Radio 538 Drive In Show garant voor een spetterende feest avond. Kwaliteit staat voorop. Om de kwaliteit te kunnen garanderen verkiest de Radio 538 Drive In Show kwaliteit boven kwantiteit. De show is zo succesvol door het gebruik van de beste geluidsinstallatie, de mooiste lichtshow de gegarandeerde presentatie van een Radio 538 disjockeys. 

EEN AVONDJE RADIO 538 DRIVE IN SHOW BETEKENT: 
 De beste discjockeys van Nederland met bijvoorbeeld: Jens Timmermans, Barry Paf, Lindo Duvall, Jeroen Nieuwenhuize, Nick van der Bruggen of Rick Romijn.

Maandagavond 27 februari bij de J.J.
QMUSIC PRESENTS: THE PARTY

Wil je alvast genieten van een preview van de echte Q Music foute party die in 2017 wordt gehouden op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni? Kom dan naar de J.J. en geniet van deze overweldigde avond. Om het nog fouter te maken hebben we een heuse stier en boksbal in de zaal geplaatst

Dinsdagmiddag 28 februari bij de J.J.

Bij de laatste carnavalsmiddag van 2017, waarbij een optreden van de carnavalsbands “Danmarzo” en “De Knolderapen” gaat plaatsvinden is er ook nog de prijsuitreiking van de kinderoptocht. Ook wordt er dan door de jeugdprinses afscheid genomen van de prins van Dommelbaorzendurp. En als sluitstuk een optreden van de

Anton en Hans vormen al jaren het feestduo de D!kdakkers. Optredens van de D!kdakkers is 100% feestgarantie door interactie met het publiek.De mega hit Cowboys & Indianen en Het Vliegerlied zijn slechts een kleine greep uit het repetoire.

Dinsdagavond 28 februari

Met carnaval op zaterdag-, zondag- en maandag-avond in de kleine zaal Jeugd carnaval

Op deze avonden wordt er geen alcohol geschonken en is bedoeld voor kinderen van10 tot 15 jaar. De ouders dienen de kinderen zelf te brengen en op te halen. Eenmaal binnen is binnen en zonder toestemming van de ouders mogen ze niet naar buiten.
De avonden zijn van 19.00 uur tot 23.00 uur.

Leuk om ook op deze manier je klasgenootjes te ontmoeten!