Zondag 3 maart bij de JJ

Maakt niet uit wat voor feest als er maar feest is in de tent.

Dat is ons motto voor deze zondag. We hebben daarom wat regionaal bekende Nederlandstalige artiesten geboekt. We beginnen met de zangers;

 Willem en Frans.

Naast dat ze solo zingen, zingen ze ook samen wat covers. Dit duo hebben al menig voetbal kantines op z, n kop gezet.

Peter Bosters de nieuwe kandidaat van de “Voice Senior” 

 Deze zanger timmert al heel wat jaartjes aan deze weg. Wat begonnen is als een geintje om op te treden bij feestjes werd steeds serieuzer toen bleek dat zijn stem toch echt gewaardeerd werd en dat hij steeds meer gevraagd werd om op te komen treden. In de Hooghei in Berlicum moest hij regelmatig op komen treden en werd zowat zijn thuisbasis. Zo heeft hij nog ooitopgetreden in de tent bij de Vughtse Zeskamp als “de Zingende Postbode”.

“Leef en voel je vrij”. Dat zingt zanger Wilbert

op zijn veelbelovende nieuwe single. Geen cover, nee gewoon rechtstreeks van de muzikale tekentafel van producer Kees Tel die samen met Wilbert werkte aan zowel muziek als de tekst van deze heerlijke als ook gevoelige meezinger. De zeer sympathieke zanger, geboren, getogen en altijd nog woonachtig in de Brabantse hoofdstad Den Bosch, weet altijd weer het publiek voor zich te winnen tijdens zijn optredens. En dat laatste doet hij zowat overal!

ArnoSloot “Waar Ga Jij Zo Laat Naar Toe”

Arno Sloot? Al eens van gehoord? Wij in ieder geval niet, maar deze 45-jarige zanger uit het Noord-Brabantse Sint-Michielsgestel verrast met het vrolijke, uptempo ‘Waar Ga Jij Zo Laat Naar Toe’. Het nummer werd eerder uitgebracht door Sidney Bischof. De Versie van Arno werd geproduceerd door Ard de Jong en Manfred Jongenelis.
 

Geef een antwoord