Programma 2016

Hieronder het programma van 2016:

Onder de poster staat de uitleg van de optredende acts.

Poster JJ 2016De acts:

Zaterdagmiddag 6 februari start bij de J.J. carnaval met :

ruizzz

Ruizzz, de Nederpopband van Nederland.

De Udens band Ruizzz is een gezellige coverband met populaire nummers uit het Nederlandse genre. Deze worden gebracht met een eigen tintje, maar zijn zeker herkenbaar voor publiek. Ruizzz speelt Nederpop en Nederrock op hoog niveau en staat garant voor een schitterende show en een hoog entertainmentgehalte.

Ze speelde onder andere in het voorprogramma van De Dijk, BZB, Pater Moeskroen, Nick en Simon.

Zanger en frontman Jeroen van der Velden weet als geen ander ieder publiek voor zich te winnen, enerzijds door zijn overtuigende stemgeluid en anderzijds door de gemakkelijke en natuurlijke wijze waarop hij het publiek voor zich weet te winnen.

 

Zaterdagavond bij de J.J. een groots optreden van de rapper “Je Broer”

je broer

Je Broer

Het jaar van Je broer is er eentje voor in de boeken. Zijn dromen kwamen stuk voor stuk uit, al moest hij er hard voor werken. Een veelbewogen jaar door met een dunne scheidslijn tussen Nederland en het buitenland. 2015 is het jaar waarin de meeste dromen van de 29-jarige Kimman zijn uitgekomen. Als rapper Jebroer scoorde hij met Banaan een hit in België, met feestavond Jebroer Invites verkocht hij zalen uit in Europese vakantielanden en tussen de bedrijven door beviel zijn vriendin van een tweede kind. Hoewel het door zijn bijzonder drukke levensstijl bijna leek alsof hij dit jaar in België woonde, huurde hij in Amsterdam ook nog een groter huis om te zorgen dat zijn gezin niets te kort kwam.

“We hebben in BelgiĂ« op festivals gestaan waar kleine kinderen van vier jaar tot en met hun opa en oma aan het meezingen zijn”, vertelt hij, nog steeds onder de indruk van alle avonturen. “Dan stonden we op een wijkfeest en deden daar een show van een half uur. Die mensen stonden helemaal stil, totdat Banaan kwam. Toen barstte het helemaal los. Dat was aan het begin heel erg gek. Hier in Nederland bewandel ik een hele lange weg. Hier ben je al heel lang bezig, je leert steeds meer mensen kennen en komt op zo veel mogelijk plekken. DĂĄĂĄr kwamen we met Ă©Ă©n nummertje door en meteen: pats boem, iedereen wist wie Jebroer was.”

Zal bij de J.J. ook boel losbarsten? Komt allen zien hoe hier ook het dak er af gaat!

 

Zondagmiddag 7 februari loslopende Goochelaar Dries

dries

Goochelaar Dries

Vanwege enorm succes tijdens openingsweekend Elzenburg.

Een interactieve goochelaar die geheel gericht is op de belevingswereld van kinderen. Met de nadruk op interactief; de kinderen doen actief mee met de trucs.

Het rondlopend goochelen is te combineren met ballon modelleren. Het ballon modelleren houdt in dat ik ballonfiguren maak voor de kinderen. Tijdens deze combinatie wissel ik het goochelen af met het ballonnen modelleren.

Kom zelf ervaren hoe leuk dit is en wie weet, ben jij ook degene die met een leuke ballon naar huis gaat!

 

Zondagmiddag gastoptreden van “Henk Dissel”

henk dissel

Henk Dissel

In 2008 kreeg Henk Dissel de kans om zichzelf aan Nederland te laten zien in de TROS Sterren.nl Academie. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus bracht Henk verschillende singles uit. Veel van zijn singles kregen de nodige steun bij regionale Radio en Tv-zenders waardoor de bekendheid van Henk groeide en de boekingen langzaam op gang kwamen.
Zo mocht Henk optreden tijdens het Tros Muziekfeest op het plein, Oosterhout LIVE, de Tilburgse Kermis en Dutch Valley. Als klap op de vuurpijl stond Henk in 2012 drie avonden in een bomvolle Amsterdam Arena tijdens de pauzeshow van de concertreeks van Toppers in Concert.
Inmiddels heeft Henk ruim 200 boekingen per jaar en de eerste editie van zijn eigen uitverkochte show ‘Meezingers’ erop zitten. Er worden alweer plannen gemaakt voor een volgende editie.
De eerste single van 2014 is genaamd ‘Alle Hoeken’. Een uptempo nummer zoals we van Henk gewend zijn. Bij dit nummer is een passende clip gemaakt geproduceerd door FFWD. Het nummer is geschreven door Willem Gunneman en geproduceerd door Bas van den Heuvel. Van het nummer is ook een remix uitgekomen speciaal voor alle Dj’s in het land.
De laatste single van Henk is genaamd: ‘Vlinderslag’. Deze track was bij verschillende radiozenders schijf van de week en is in verscheidende playlists opgenomen.

Naast deze single heeft hij ook een nieuw platencontract getekend bij platenlabel VoSound waar o.a. Jan Smit mede-eigenaar van is. Jan Smit is nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de track.
In september van dit jaar ontving Henk uit handen van Antje Monteiro de BumaNL Award voor Grootste Talent.

 

Zondagavond 7 februari terug van weggeweest “Pater Moeskroen”

pater moeskroen

Pater Moeskroen

Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades; Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten, hetgeen resulteert in het herkenbare Moeskroen-geluid.

Het allereerste optreden van Pater Moeskroen vond plaats op 26 januari 1986 in café van Zanten te Amersfoort. De aanstekelijke mix van vrolijke deunen en humoristische teksten slaat meteen aan. Vanaf dat moment speelt de band steeds vaker in Nederland en België, hetgeen leidt tot grote hits als Roodkapje, Hela Hola (tuthola) en Laat maar waaien.

Lang heeft onze programeringscomissie hierover nagedacht of we het wel zouden doen maar naar het horen van hun nieuwe cd ”Vagebond” was het roer gauw om. In het verleden hebben we bij hun optredens bij de J.J. alleen maar “feest in de tent” gehad. En dat moeten we hebben. Feest in de zaal met misschien wel het dak eraf.

 

JUNIOR SONGFESTIVAL Maandagmiddag 8 februari met…

of winnares 2015 SHALISA

shalisa

Zingen doet ze al sinds ze een kleuter was. En heeft er altijd al plezier in gehad. Op haar  achtste heeft ze voor het eerst meegedaan aan een talentenjacht. Dat was hetSongfestival van Kinderen voor Kinderen van de VARA. Ze mocht naar de finale. Het jaar daarna mocht ze naar de landelijke finale die is uitgezonden op TV.

In 2015 schreef ze “Million Lights” en wint de finale in het AVRO Junior Songfestival. Met Hansen Tomas werkte ze aan haar song. Shalisa doet in 2011 mee met The Voice Kids en schopt het tot en met de Battles waar ze door coach Marco Borsato begeleidt wordt. Inmiddels speelt ze op verschillende podia op piano covers van onder andere Adele, Avicii, Rihanna.

of Ralf Mackenbach

ralf

Inmiddels is het alweer  6 jaar geleden dat in 2009 Ralf Mackenbach op 13 jarige leeftijd eerst het nationale Juniorsongfestival won en  als aller eerste Nederlandse  juniorsongkandidaat ook het Europese juniorsongfestival won in de Oekraïne in Kiev.!! Zowel in Nederland als België werd de single  Click Clack een grote hit en stond maandenlang in de top tien van de verschillende hitlijsten.

Ralf, die al voor zijn deelname aan het Junior Songfestival flink actief is met zingen, o.a. in de musicals ‘Tarzan’ en ‘Beauty and the Beast’, wordt hij door zijn plotselinge populariteit gevraagd voor de meest uiteenlopende leuke klussen. Zo sprak hij stemmen in voor verschillende kinderseries zoals Zack & Cody (Ralf is Zack) Harrie Potter en stemmen in films als “Heksje Lilly’, De kronieken van Narnia en de stem van Wickie de Viking in beide bioscoopfilms.

Ralf, die naast zingen ook acteert  en danst, vloogde hele wereld over om te verschijnen in verschillende tv-programma’s. Hij sleepte zijn eerste muziekcontract binnen bij EMI Music. Het eerste album RALF  bereikte de Gouden Status en bevat naast zijn hit, ook de single ‘Doe de Smoove, waarmee hij een officieel Guinness World Record vestigde en een ware dansrage in Nederland ontketende. Ook kreeg hij zijn eigen reallifesoap ‘Ralf for Real’.De gezamenlijke cd  met hierop het winnende nummer Click Clack van Ralf van het junior songfestival 2009 haalde eerst de gouden en daarna de platina status.

Als je nu echt wil weten wie er daadwerkelijk komt optreden? Is er maar een oplossing mogelijk. Kom kijken en ervaar een grandioze middag!

 

Jolige feest bij de J.J. op maandagavond 8 februari! “Das Bierfest”

bierfest-1
Trek je lederhoze aan en kom naar de J.J. en laat je verassen door de verschillende attracties.

bierfest-2

 

Dinsdagavond 9 februari bij de J.J.: Atmozfears

atmozfearz

Atmozfears is een Nederlandse hardstyleartiest, genaamd Tim van de Stadt. Atmozfears was eerst een trio, maar op 1 juli 2013 zijn Kevin Keiser en Tim van de Stadt hun eigen weg gegaan, terwijl Michael Jessen eind 2012 het trio al verliet.

In februari 2012 sloten ze zich aan bij het label Scantraxx. Ze hebben op onder meer de festivals Defqon.1, The Qontinent en Q-Base gedraaid.

Hij is pas 22 jaar maar draait wekelijks voor duizenden mensen: Atmozfears! De hardstyle DJ heeft een nieuwe track uit (Release) waar hij zelf ook nog een Kygo-achtige remix van gemaakt heeft. Bekende nummers die in 2015 zijn ondermeer; Equilibrium, Reawakening en Gold Skies.
Laatste avond van de carnaval dus het dak kan er af!!