Programma 2015

Hieronder het programma van 2015:

Onder de poster staat de uitleg van de optredende acts.
Klik op de foto’s voor een vergrootte weergave.

Poster JJ 2015

De acts:

Brand New Jones (Zaterdagmiddag Grote Zaal)

brandnewjones2015

Top D.J. Brennan Heart bij de J.J. (Zaterdagavond Grote Zaal)

djBrennanEerst was er DJ TiĆ«sto, 2014 was het Hardwell this year ā€¦ā€¦ā€¦..??

Brennan Heart is de artiestennaam van Fabian Bohn, een Nederlandse diskjockey en producer. Bohn begon met hardstyle te maken in 2002 als lid van het duo Brennan & Heart, met DJ Thera, totdat ze uit elkaar gingen in 2005.

Heart speelde op evenementen over de hele wereld, zoalsĀ Hardbass, hetĀ Metropolis FestivalĀ en hetĀ Defqon.1 Festival. In 2009 bracht hij zijn eerste album uit, Musical Impressions. In 2012 richtte hij zijn eigen label Brennan Heart Music op.

Brennan Heart heeft veel nummer geremixt van vele andere hardstyle artiesten, zoalsĀ Headhunterz,Ā TechnoboyĀ enThe Prophet. Hij brengt ook muziek uit in andere genres, met andere aliassen.

Tijdens de openingsavond op zaterdag 14 februari zal hij bij de J.J. zijn hardstyle mixen ten gehore brengen en testen of het nieuwe gebouw Elzenburg daar wel geschikt voor is!

D.J. Juzz in de kleine zaal bij de J.J.!! (Zaterdagavond Kleine Zaal)

djJUZZTerwijl op zaterdag in de grote zaal, zijn grote voorbeeld, DJ Brennan Haert een performes aan het weggeven is, treed DJ Juzz met zijn volledige discoshow inde kleine zaal op!

Wat begon met de woonkamerspeakers van zijn oom en de versterker van zijn vader is uitgegroeid tot een professioneleĀ drive-in discotheek.Ā met de meest moderne apparatuur.

Al op twaalf jarige leeftijd is het de droom van Justin Ebbing, beter bekend als JUZZ, om zijn publiek te vemaken op Ā de muziek die hij draait.Ā Deze talentvolle DJ draaide dan ook al jong voor publiek. Het publiek bestond toen uit 30 tot 40 man in kleine ruimten maar dat is inmiddels uitgegroeid tot grote groepen muziekliefhebbers in de grotere zalen Ā tijdens evenementen en op festivals.

Met inmiddels al meer dan 5,5 Ā jaar ervaring is JUZZ inmiddels opgeklommen tot een allround DJ. Met verschillende optredens op podia’s als Party on Life (Tiel) en Lollipop Beach Festival (Knokke-Heist) draaide hij on stage met artiesten als Blasterjaxx, Badd Dimes, Ibranovski, Dimaro, Les Mecs en Kraantje Pappie.

JUZZ komt dan naar het feest/evenement met een fantastischeĀ drive-in discotheek. Niet alleen top kwaliteit geluid, maar ook LED-licht, entertainment en veel gevoel voor de juiste sfeer.

Wegens overweldigend succes van vorig jaar een reprise!
ā€œBand Baby Blueā€ (Zondagmiddag Grote Zaal)

babyblue2015

Op zondag middag 15 februari tijdens carnaval treed bij de J.J. voor de tweede keer de band ā€œBaby Blueā€ op. Wat begon op de middelbare school als geintje, is deze band uit Schijndel uitgegroeid tot een heuse popband die bij de hun leeftijdscategorie razend populair is geworden! Vorig jaar boekte wij deze band als zijnde een amateurbandje en tijdens deze optreden bleek al gauw dat ze veel positieve reacties uit de zaal kregen. Ze kregen toen er echt zin in en hebben zelfs een toegift gegeven.

Afgelopen jaar hebben ze in het voor programma gestaan bij De Dijk en een optreden verzorgt in de Efteling op oudjaars avond

Gastoptreden van Henk Bernard bij de J.J. (Zondagmiddag Grote Zaal)

henkbernard2015Tijdens optreden van de jongensband Baby Bleu treed als extra gast de favoriete zanger uit Sint-Michielsgestel Henk Bernard op.

Op 16-jarige leeftijd koopt Henk een soundmixer. Het blijkt later het begin te zijn van zijn zangcarriĆØre. Het liefst luistert Henk zelf naar volkse nummers met een verhaal, oftewel ā€˜het Levensliedā€™. AndrĆ© Hazes is daarin een van zijn favorieten en op feestjes zingt Henk met regelmaat nummers van hem en weet hij bij de mensen altijd een gevoelige snaar te raken.

We hebben One Direction. We hebben Mainstreet. Maar we hebben ook…
B-Brave!!! (Zondagavond Kleine Zaal)

bbraveZe zijn de hotste nieuwe muzieksensatie in ons land: B-Brave. De boyband wist in het programmaĀ X Factor flink de aandacht naar zich toe te trekken en pakt nu door. Onthoud hun naam, want deze mannen gaan voor de top!

De leden van Nederlands nieuwste boyband leerden elkaar kennen in het musicalcircuit. Kaj, Samuel en Dioni speelden samen in Ciske De Rat, Jai en Kaj ontmoetten elkaar bij audities voor Tarzan, Samuel en Cassius deden dezelfde opleiding. In elkaar herkenden ze een liefde voor muziek en een gezamenlijke ambitie. Toen Dioni en Samuel op het idee kwamen samen een boyband op te richten, vielen alle puzzelstukjes op hun plek.

Vanwege hun enorme succes van hun optreden vorig jaar bij de J.J., hebben we hun weer gevraagd en ze blij verrast en hebben er echt zin in!

LanterFantje Discoshow (Zondagavond Grote Zaal)

lanterfantjeLanterFantje is het kinderfeestje voor (jong)volwassenen waarbij iedereen jarig is. Slingers, pie-smashing, lollyā€™s, zure matten, toeters, kauwgomballen, sit-downs, hawaii kransen, crowdsurfen, feest, feest en nog eens feest. Bij LanterFantje kan en mag je weer even kind zijn. Maar LanterFantje is meer dan alleen een feestje. Het is een act/concept oftewel een beleving.

Open Inloop Clubkes met optreden van o.a. nieuwe carnavalsband: Deesjavu (Maandagmiddag)

dejavuHet bloed kruipt waar het niet gaan kan. Na een ambtsperiode als prins carnaval in Vught rond te lopen, zijn kinderen ook nog jeugdprins en prinses te zijn geweest, kon Onno niet thuis zitten om duimen te draaien en richtte hij, samen met zijn vrouw, een eigen carnavalsband op. Met samenvoeging van een paar andere clubs is dit een heuse band geworden en mag deze gerust als derde grote carnavals band in Vught genoemd worden.

Extra gast: Tim Schalkx (Maandagmiddag Grote Zaal)

timschalkx2015

Tim, uitgegroeid tot een artiest die van elke feest een 110% Ā knalfeest kan maken. Met zijn vele nummers o.a: Bubbelbad, Leve de apres ski, 1 2 hoppakee, Kom zet de tijd maar even stil, We hebben een clubke opgericht, Kom jij kom jij, en natuurlijk Laila is hij bijna niet meer weg te denken uit het Nederlandse lied. Een ding is zeker in de toekomst kunnen we nog heel veel van deze spontane Boxtelse zanger gaan verwachten!
Inmiddels is Tim al te zien geweest in programmaā€™s: De Tros muziekfeesten en het spektakel van Omroep Brabant tijdens carnavalĀ  ā€œ3 uurkes vuurafā€, Hart voor muziek!
Ook zijn nieuwe 2014 single: Een bult van ā€˜t sjouwen zal zeker iets speciaals gaan worden aankomend carnaval seizoen. En daarnaast komt er ook nog een lied uit met Dj Carlo waar de verwachtingen hoog van zullen zijn.

JUNIOR SONGFESTIVAL ON TOUR (Maandagavond kleine Zaal)

junior-songfestival-on-tour+Julia+rachelHet Junior Songfestival is al ruim 10 jaar de populairste talentenjacht voor kinderen tussen 10 en 15 jaar! En het is niet zomaar een zangwedstrijd op televisie: het is namelijk de Nederlandse voorronde van het Junior Eurovisie Songfestival.
Naast de goed bekeken tv-uitzendingen is het Junior Songfestival vanaf nu ook op locatie te bewonderen! Junior Songfestival On Tour is een 2 uur durende interactieve show, waarbij de kids worden meegenomen op een muzikale reis. Alle grote hits uit de geschiedenis van het Junior Songfestival komen natuurlijk voorbij, maar ook de populairste hits van dit moment.
Junior Songfestival On Tour wordt gepresenteerd door D.J. Rachel Traets. De show is compleet verzorgd met een decor, DJ booth, plasmaschermen, licht en geluid. Kortom: alle ingrediƫnten om een groot feest te maken.

Extra gast: Julia van Bergen (Maandagavond Kleine Zaal)

julieJulia van BergenĀ (Zeewolde,Ā 17 septemberĀ 1999) is eenĀ NederlandseĀ zangeres die bekend is geworden door haar deelname aan hetĀ Junior SongfestivalĀ 2014 met het nummerĀ Around. Ze won op 27 september 2014 de nationale finale en mocht daarom op 15 november 2014 Nederland vertegenwoordigen op hetĀ Junior Eurovisiesongfestival 2014Ā op Malta. Ze behaalde hier toen de 8ste plaats met 70 punten.

Apres Ski party m.m.v. Djā€™s M&M met als extra optreden van: Niek & Danny! (Maandagavond Grote Zaal)

150122 Niek en DannyDanny en Niek komen beiden uit Den Bosch. Ze zingen graag samen en hebben diverse carnavalssingles op hun naam staan. Ze deden vier keer mee met de verkiezing Carnavalskraker van het jaar bij de Radio 8FM. Ze werden 2x eerste en 2x tweede.
Dit jaar zijn ze natuurlijk ook weer van de partij met de nieuwe kraker ā€˜’Ge moet ut vuule’.