Thema carnaval 2025 – Ik ken d'r gin genoeg van krijgen

Programma 2022

De Carnavalsvereniging JJ en Dommelbaorzedurp overleggen voortdurend met de gemeente over de mogelijkheden tijdens carnaval 2022. We passen het programma voortdurend aan en kunnen melden dat we volledig open zijn in de Elzenburg! Onder het programma staat per evenement een korte toelichting.

 


Dommelbaorzedurpse Kletsmiddagen

Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg, Brabantlaan 1 in Vught. Aanvang 14.11 uur, zaal open om 13.31 uur. Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn er geen staanplaatsen. Er is een beperkt aantal zitplaatsen, dus koop uw kaarten nu!
Kaarten à € 8,00 zijn vanaf woensdag 2 februari verkrijgbaar bij de volgende voorverkoopadressen:

● Slijterij De Slijter – Moleneindplein 112
● Dit of Dat – Kempenlandstraat 13a
● Sigarenmagazijn De Sport – Helvoirtseweg 52

Veurraom Premosie Wedstrijd

Wij dagen jong en oud uit om voor het vrolijkst versierde veurraom of de mooist versierde gevel of tuin te zorgen. Inschrijven kan tot woensdag 23 februari 2022 via evenementen.dbd@gmail.com  onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Zorg dat uw versiering klaar is vóór vrijdag 25 februari 2022Op zaterdag 26 februari maken we bekend wie de winnaars zijn op facebook en website. De Zjurie zal op zaterdagmiddag bij de winnaars langsgaan met een spectaculaire Dommelbaorzedurpse prijs!


PubQuiz van de Kaoter is veur Laoter

Aanvang 20.11 uur. Indien mogelijk zal deze plaatsvinden bij Prinsenhof de Speeldoos. Indien de maatregelen het niet toelaten, zal er een online PubQuiz gehouden worden. Voor meer info: www.dekaoterisveurlaoter.nl.


De DommelbaorzedurpseWandeltocht AFGELAST

De Dommelbaorzedurpse Wandeltocht is doordat het programma nu normaal kan doorgaan AFGELAST.


De DommelbaorzedurpsePraol Rellie

Een nieuw evenement! Om 14.11 uur geven Z.D.H. Prins Alfredo XXI en Jeugdprinses Maud d’n Urste het startschot vanaf het parkeerterrein bij Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg voor de Dommelbaorzedurpse Praol Rellie 2022, een ludieke tocht met opdrachten en tussenstops onderweg in je carnavalesk versierde auto door Dommelbaorzedurp, Keiespellersdurp en Kneutergat. Gratis inschrijven kan tot 23 februari via praolrellie.dbd@gmail.com. De finish is om 16.30 uur bij het oude Raadhuis en de prijsuitreiking door Z.D.H. Prins Alfredo XXI zal zijn om 17.11 uur op de Markt. Ook wordt dan de onderscheiding D’n Bertus uitgereikt.


Puzzel-/speurtocht Ties & Fien

Deze kindermiddag bij en rondom Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg wordt georganiseerd door Stichting Ties & Fien en de JJ. Aanvang 13.00 uur.