Jeugdprins(es) Verkiezing

Wanneer:
4 november 2018 @ 14:11 Europe/Amsterdam Tijdzone
2018-11-04T14:11:00+01:00
2018-11-04T14:26:00+01:00
Waar:
JJC Elzenburg
Brabantlaan 1
Vught
Kosten:
Gratis
Contact:
Rob Vermeulen

Stichting Jeugd & Jongeren Carnaval organiseert de 50e Jeugdprins(es)verkiezing 2019

Wordt het een prins of prinses? En wie wordt de adjudant de veldwachter, of de burgervoarder en wat denk je van de nar? Dit spannend avontuur gaat plaats vinden op zondagmiddag 4 november aanvang 14.11 uur. De deelnemers moeten eerst een zelf ingestudeerde sketch opvoeren en later inspelen op de vrije expressie.

 Bij de opening van dit festival treedt de vrolijke J.J. bende op. In de kleine tussenpauze treedt als extra gast “de Knoesjes” op. Je weet wel, die band uit Esch met die swingende slagwerkgroep (lijkt wel een wandelend drumstel). Als die beginnen te spelen, beginnen de heupen van de rest van de band op en neer te gaan en krijgen ze een boost om extra goed hun best de doen. Een genot om naar te kijken!

 Tijdens de grootte pauze, als de jury zich aan het beraden zijn, wie wie gaat worden, treed de winnaar van de Deun en Dender op. Zijn het de Knollen of weer Deesjavu misschien wel Net Zat of Danmarzo wie zal het zeggen. Dus ben je er gisteravond niet bijgeweest? Dan kan je alsnog heel apart met blauw-geel hart genieten in deze oranje zaal! Als afsluiting treedt nog een keer onze Vrolijke J.J. Bende op.

 DUS VIER REDEN OM ZONDAGMIDDAG 4 NOVEMBER NAAR ELZENBURG TE KOMEN;

1).       Optreden van onze eigen “Vrolijke J.J. Bende”.

2).       Wordt het een prins of prinses?

3).       Optreden van de swingende band “De Knoesjes”.

4).       Winnaar van de Deun en Dender 2018.

DE ENTREE IS GRATIS DUS WAT LET JE!?